E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

В.М. Кравчук, головний спеціаліст відділення НСПП в Тернопільській області

ter20032017Відповідно до Угоди про співпрацю та з метою підвищення рівня правової культури працівники відділення НСПП в Тернопільській області (далі – Відділення) постійно беруть участь у семінарах та конференціях Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області.

Так 15 березня 2017 року головним спеціалістом Відділення В. Кравчуком взято участь у роботі семінару який проводився у приміщені Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Згідно порядку денного на семінарі розглянуті питання: «Про основні зміни по податку на доходи фізичних осіб. Декларування доходів громадян. Право на податкову знижку»; «Про нові сервіси Мін’юсту: Он-лайн будинок юстиції»; «Про нормативно-правові акти, що набрали чинності протягом лютого-березня 2017 року».

У процесі обговорення вищезазначених питань відбувався активний діалог між доповідачами та слухачами. Найбільше увага присутніх була акцентована на новому он-лайн сервісі Мін’юсту. Усіх слухачів цікавила практика застосування даного сервісу у роботі та його можливості.

Висвітлені питання були обговорені під час проведення оперативної наради з працівниками Відділення. Зокрема, проаналізовано новий доступний електронний сервіс Мін’юсту як «Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» за допомогою якого можна виконати безкоштовний запит на отримання відомостей, які у подальшому можуть бути використані при виконанні основних завдань та обов’язків НСПП.