E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

ПетрунькоВ.В, головний спеціаліст сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в Тернопільській області

Важливими формами взаємодії відділення НСПП в Тернопільській області (далі – Відділення) з органами місцевої влади є взаємний обмін інформацією про стан соціально-трудових відносин на підприємствах області, причини виникнення чинників дестабілізації та можливі шляхи подолання їх негативних наслідків, а також проведення спільних нарад, конференцій, круглих столів тощо.

Упродовж січня 2016 року начальник Відділення Шершньова Н.М. брала участь у робочих нарадах щодо проблемних питань галузі освіти і науки області, які відбувались 21 та 27 січня 2016 року під головуванням т. в. о. заступника голови обласної державної адміністрації Бабійчука І.Г.

Основною метоюзустрічей було обговорення стану готовності закладів освіти області працювати при об’єднаних територіальних громадах та проблемних питань, які виникли у процесі підготовки до роботи в нових умовах. Також, представники районів на яких утворені об’єднання територіальних громад, окреслили проблеми з якими стикаються найчастіше, а також запропонували можливі шляхи їх вирішення.

Начальник Відділення під час обговорення звернула увагу присутніх на важливості дотримання законодавства про працю та Закону України «Про соціальний діалог в Україні».