E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Оксана Клепач, заступник начальника відділення НСПП в Запорізькій області - завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування

 

22 жовтня 2015 року відділенням НСПП в Запорізькій області (далі – Відділення) у приміщенні Запорізької обласної державної адміністрації проведено нараду-семінар із арбітрами, посередниками та завідувачами інформаційно-консультаційними центрами НСПП області, під головуванням начальника Відділення С. Четвертака.


На порядку денному розглядались питання щодо результатів діяльності Відділення за 9 місяців 2015 року, зокрема сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) та інформування про стан соціально-трудових відносин на підприємствах, установах та організаціях Запорізької області.


На початку семінару С. Четвертак звернув увагу на необхідність активної участі арбітрів і посередників НСПП в заходах щодо підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин.


Заступник начальника Відділення – завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування О. Клепач доповіла про результати роботи Відділення за 9 місяців 2015 року.


Про проведену роботу щодо сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) на ЗКП МЕ «Запоріжелектротранс» м. Запоріжжя, ДП «ДПІ «Запоріжцивільпроект» м. Запоріжжя  та ДП «Запорізький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» м. Запоріжжя доповіла завідувач сектора правового забезпечення Відділення області М. Пель.


Посередник НСПП Т. Тіховська розповіла про стан соціально-трудових відносин у  Запорізькому національному технічному університеті, арбітр НСПП А. Кисилев – у ПАТ «Дніпроенерго», арбітр А. Сидоренко про стан справ у закладах охорони здоров’я Запоріжжя. 


Під час заходу С. Четвертак оповістив арбітрів та посередників, які мають підвищити кваліфікацію у 2016 році, зосередив увагу на необхідності більш активної спільної роботи Відділення з профспілковими організаціями та позаштатними інституціями НСПП щодо запобігання виникненню та сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів).


Учасники семінару приймали активну участь в обговоренні зазначених питань. Наприкінці заходу, начальник Відділення подякував за співпрацю та висловив надію на подальшу спільну роботу, спрямовану на забезпечення соціальної злагоди між сторонами соціально-трудових відносин.