E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
     У рамках Угоди про співпрацю між Профспілкою працівників морського транспорту України (Профспілка) та відділенням НСПП в Одеській області (Відділення), з метою забезпечення соціального спокою у трудових колективах портів Одещини, 30 червня, за ініціативи Відділення, відбулась робоча зустріч начальника Відділення О. Шрамкова з головою Профспілки М. Киреєвим.
  Під зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) на ДП "Білгород-Дністровський морський торговельний порт", де Відділення сприяє вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)), та ДП "Ренійський морський торговельний порт", конфліктна ситуація на якому перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню КТС(К).
     М. Киреєв повідомив, що Профспілка створює управління по роботі з портами.
     Сторонами обговорено здійснення спільних заходів, спрямованих на поліпшення стану СТВ у трудових колективах портів Одещини.
   Крім того, досягнуто домовленості щодо інформування Відділенням новоствореного управління про заплановані заходи у проблемних портах. Управління, у свою чергу, сприятиме Відділенню у взаємодії з профспілковими організаціями портів та надаватиме необхідну інформацію з метою вирішення розбіжностей між сторонами СТВ.