E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

    ZAP1212201910 грудня начальник відділення НСПП в Запорізькій області (Відділення) С. Четвертак взяв участь в урочистому заході з нагоди 80-ої річниці утворення Запорізької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України (Профспілка). Захід відбувся у приміщенні Запорізької обласної ради профспілок під головуванням голови Профспілки Н. Гринь.
  У вступному слові Н. Гринь зазначила, що Профспілка об'єднує майже 70 тис. членів. Основною місією Профспілки є представництво і захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів її членів – працівників освіти, науки, студентської молоді.
   Під час заходу виступили представники Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, Запорізької міської ради, Запорізької обласної ради профспілок, Запорізьких галузевих обкомів профспілок, первинних організацій Профспілки.
    С. Четвертак привітав всіх членів Профспілки з визначною датою та відмітив тривалу плідну співпрацю з Профспілкою з метою сприяння стабілізації стану соціально-трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) в закладах освіти області. Зокрема, звернув увагу на позитивне вирішення конфліктних ситуацій у закладах освіти Розівського і Більмацького районів Запорізької області, що виникли на початку 2019 року через заборгованість із виплати заробітної плати.
     По завершенню виступу начальник Відділення висловів сподівання на подальшу ефективну взаємодію задля збереження соціального спокою у трудових колективах закладів освіти і науки області.