E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   POL06122019105 грудня в Полтавському юридичному коледжі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулась IV Міжнародна науково-практична конференція на тему "Право і суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку".
 На запрошення директора коледжу Л. Старостіної, участь у пленарному засіданні взяли начальник відділення НСПП в Полтавській області (Відділення) О. Атаманюк та головний спеціаліст О. Кротова.
    Виступаючи перед учасниками конференції О. Атаманюк ознайомила присутніх із завданнями та функціями Національної служби посередництва і примирення, роботою Відділення, проблемними питаннями, що постають перед Відділенням при взаємодії зі сторонами соціально-трудових відносин, практичними складовими вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) у Полтавській області.
       По завершенню виступу начальник Відділення отримала від директора коледжу Подяку за активну участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції та значний внесок у підвищення рівня правової культури молоді.