E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

  ODE28112019У рамках Меморандуму про співпрацю між Об'єднанням організацій роботодавців Одеської області та відділенням НСПП в Одеській області (Відділення) з метою розвитку соціального діалогу Відділенням налагоджено ефективну взаємодію з організаціями роботодавців Одещини.
    27 листопада, на запрошення голови правління Одеської обласної організації роботодавців Л. Шемякіна, начальник Відділення О. Шрамков взяв участь у позачергових загальних зборах.
У своїй доповіді Л. Шемякін повідомив, що Одеська обласна організація роботодавців (Організація), яка утворена у 1998 році, приділяє значну увагу розвитку соціального діалогу в області. Проходять регулярні засідання тристоронньої ради. Більшість питань розвитку соціального діалогу вирішуються на обласному рівні з урахуванням пропозицій Організації.
   Л. Шемякін висловив вдячність Відділенню та особисто О. Шрамкову за конструктивну співпрацю у налагодженні дієвих стосунків з соціальними партнерами.
Наприкінці виступу Л .Шемякін повідомив про складання своїх повноважень як голови правління Організації.
   У свою чергу, начальник Відділення подякував Л. Шемякіну за принципову позицію та ефективну взаємодію в питаннях розвитку соціального діалогу та відзначив роль Організації під час проведення заходів щодо запобігання виникненню та сприяння своєчасному вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), підвищення рівня правових знань населення.
  О. Шрамков акцентував увагу присутніх на необхідності консолідації зусиль для налагодження соціального діалогу між обласними органами державної влади, об'єднаннями роботодавців та профспілок, здійснення спільних заходів для врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин та наголосив на подальшій співпраці задля забезпечення соціальної стабільності на підприємствах Одещини.
      Головою правління Організації одноголосно обрано К. Журавля, який є головою правління Організації роботодавців "Одеська обласна організація роботодавців у галузі безпеки".