E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

MYK1009201906 вересня начальник відділення НСПП в Миколаївській області (Відділення) О. Євченко взяла участь у роботі президії Миколаївської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (Профспілка).

На порядку денному розглянуто питання про підписання Угоди про співпрацю між Профспілкою та Відділенням на 2019-2023 роки. Попередня Угода була укладена у 2013 році.

 

Голова Профспілки С. Начинова, яка є трудовим арбітром НСПП, проаналізувала спільну роботу Відділення та Профспілки за період дії попередньої Угоди та зазначила, що завдяки ефективним зусиллям сторін успішно вирішено низку колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) на підприємствах галузі, зокрема КП "Миколаївелектротранс" Миколаївської міської ради, КП "Очаківводоканал", КП "Миколаївоблтеплоенерго".

С. Начинова також повідомила, що на КП "Очаківводоканал" знову виникла конфліктна ситуація, врегулювання якої потребує спільних зусиль Профспілки та Відділення з метою запобігання виникненню КТС(К).

У свою чергу, О. Євченко висловила вдячність голові Профспілки за співпрацю та наголосила на тому, що саме активна позиція працівників галузі сприяє ефективному та своєчасному вирішенню проблемних питань з метою запобігання виникненню КТС(К), а постійна робота щодо підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин надає можливість найманим працівникам галузі відчувати себе більш захищеними, відстоювати свої права і законні інтереси.

По завершенню обговорення проекту нової Угоди та його доопрацювання, сторонами підписано нову Угоду про співпрацю.