E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Богословська, в.о. начальника відділення НСПП у Вінницькій області

 

24 червня 2019 року у приміщенні відділення НСПП у Вінницькій області (далі – Відділення) відбулась нарада-семінар за участю працівників Відділення, арбітрів та посередників НСПП.

В.о. начальника Відділення О. Богословська ознайомила присутніх з результатами роботи Відділення за І півріччя 2019 року, зокрема, щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), роботою Відділення з підвищення рівня правової культури сторін соціального діалогу та проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності на територіальному рівні.

Головний спеціаліст Ю. Сімонишина ознайомила учасників наради-семінару зі станом соціально-трудових відносин (далі – СТВ) на підприємствах області, які упродовж І півріччя 2019 року відзначалися підвищеним рівнем конфліктогенності та перебувають в Базі даних підприємств, що відзначаються підвищеним рівнем конфліктогенності.

Зокрема, було обговорено стан СТВ на підприємствах з виробництва спирту (ДП "Барський спиртовий комбінат", ДП "Тростянецький спиртовий завод", ДП "Уладівський спиртовий завод" ДП "Юрківецький спиртовий завод") та ПрАТ "Гніванський завод спецзалізобетону".

Крім того, присутніх було ознайомлено з Положенням про порядок підготовки та підвищення кваліфікації посередників та арбітрів, затвердженим наказом НСПП від 10 червня 2019 року № 41 та обговорено процедуру підготовки і підвищення кваліфікації, умови та правила проведення кваліфікаційних іспитів, порядок продовження терміну повноважень посередника та арбітра.

По завершенню наради-семінару було оркеслено основні напрями роботи Відділення за участю арбітрів та посередників НСПП на ІІ півріччя 2019 року.