E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

vol1105201808 травня 2018 року за сприяння відділення НСПП у Волинській області (далі – Відділення) проведено узгоджувальну зустріч із сторонами колективного трудового спору (конфлікту) приватного підприємства "Там Проект-Сервіс" (далі – ПП "Проект-Сервіс"), під час якої обговорено хід виконання четвертої вимоги найманих працівників.

В узгоджувальній зустрічі взяли участь: директор ПП "Там Проект-Сервіс" А. Жига, представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, Н. Стороженко та завідувач сектора правового забезпечення Відділення Ю. Сиротенко.

Керівник підприємства поінформував, що адміністрації вдалося полегшити умови праці трудовому колективу, як це передбачено в четвертій вимозі найманих працівників, а саме: впроваджено засоби механізації та автоматизації виробництва, знижено та усунено запиленість повітря у приміщеннях, знижено інтенсивність шуму.

У результаті вищевказаного А. Жига запропонував зняти з реєстрації колективний трудовий спір (конфлікт).

Представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, підтримала пропозицію директора.

У результаті узгоджувальної зустрічі, сторони колективного трудового спору (конфлікту) підписали Угоду № 4, в якій зазначили, що висунуті вимоги найманими працівниками виконані повністю і колективний трудовий спір (конфлікт) вирішений.

По закінченню зустрічі директор та представницький орган найманих працівників ПП "Там Проект-Сервіс" подякували представнику Відділення за проведену роботу, зокрема, в налагодження соціального діалогу між сторонами колективного трудового спору (конфлікту).