E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Ю. Сиротенко, завідувач сектора правового забезпечення відділення НСПП у Волинській області

Vol1903201816 березня 2018 року за сприяння відділення НСПП у Волинській області (далі – Відділення) проведено узгоджувальну зустріч із сторонами колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)) у Волинській торгово-виробничій корпорації (далі – ВТВ корпорація), під час якої обговорено хід виконання вимог найманих працівників.

В узгоджувальній зустрічі взяли участь: представник ВТВ корпорації О. Сікора, представники органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, А. Лагода, О. Корнелюк, а також начальник Відділення В. Демидюк.

Представник ВТВ корпорацїї поінформувала представницький орган найманих працівників, що адміністрації вдалося стабілізувати фінансовий стан підприємства, що, в свою чергу, дало можливість вирішити четверту вимогу найманих працівників щодо забезпечення оплати праці в надурочні часи та у святкові і неробочі дні, та зняти з реєстрації КТС(К).

Представники органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, підтримали пропозицію адміністрації щодо зняття з реєстрації КТС(К).

У результаті узгоджувальної зустрічі, сторони КТС(К) підписали Угоду № 4, в якій зазначили, що висунуті найманими працівниками вимоги виконані повністю і КТС(К) вирішений.

По закінченню зустрічі директор та представницький орган найманих працівників ВТВ корпорації подякували начальнику Відділення за проведену роботу, зокрема, в налагодженні соціального діалогу між сторонами КТС(К).