E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Г. Нємова, головний спеціаліст відділення НСПП в Дніпропетровській області 

17 лютого 2017 року розпорядженням НСПП було зареєстровано колективний трудовий спір (конфлікт) між найманими працівниками Управління залізничного транспорту гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (м. Кривий Ріг) та ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (м. Кривий Ріг).

02 березня 2017 року відбулась узгоджувальна зустріч фахівців відділення НСПП в Дніпропетровській області (далі – Відділення) з особою, уповноваженою представляти інтереси найманих працівників Управління залізничного транспорту гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», головою первинної профспілкової організації Всеукраїнської профспілки працівників науки, виробництва та фінансів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (далі – голова ППО).

Голова ППО поінформував Відділення, що представники найманих працівників підприємства звертались до генерального директора з офіційним листом щодо створення примирної комісії, але адміністрація підприємства офіційної відповіді не надала та ухиляється від переговорів.

Крім того, голова ППО зазначив, що останні повідомили представника найманих працівників про відмову від проведення переговорів та створення примирної комісії у зв’язку з підготовкою позову до суду.

Таким чином, голова ППО звернувся до Відділення за роз’ясненням щодо процедури проведення страйку.

Фахівці Відділення надали відповідну правову консультацію, інформацію про негативні наслідки протестних дій поза межами діючого законодавства та запевнили у сприянні вирішенню проблемної ситуації на підприємстві у межах своїх повноважень.

Відділення буде й надалі відслідковувати та тримати на контролі ситуацію, що виникла у ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», та сприятиме вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) на підприємстві відповідно до вимог чинного законодавства.