E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

    KHA1007202009 липня відбулася робоча зустріч начальника відділення НСПП в Харківській області (Відділення) С. Лайкова із виконавчим директором Об'єднання організацій роботодавців Харківської області "Граніт" (Об'єднання) О. Колесніковим.
    Головною метою зустрічі стало обговорення ситуації, що склалась у АТ "Харківський підшипниковий завод", яке входить до складу Об'єднання. 26.05.2020 НСПП зареєстровано колективний трудовий спір (конфлікт) між найманими працівниками цеху ковальсько-пресового виробництва та адміністрацією підприємства. Фахівці Відділення здійснюють заходи, спрямовані на налагодження конструктивного діалогу між сторонами та своєчасне вирішенню конфлікту, беруть участь у засіданнях примирної комісії.
      Начальником Відділення та виконавчим директором Об'єднання детально обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) у трудовому колективі, розглянуто перспективи поліпшення складного фінансово-економічного становища підприємства. Наголошено на необхідності якомога швидшого задоволення вимог найманих працівників цеху ковальсько-пресового виробництва щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати та своєчасності виплати поточної заробітної плати.
    Крім того, обговорено стан СТВ на підприємствах, які входять до складу Об'єднання та перебувають в системі запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), зокрема, ПАТ "Харківський верстатобудівний завод", ТОВ "Українська ливарна компанія" та ТОВ "Лозівський ковальсько-механічний завод".
     Під час робочої зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та взаємного інформування з метою своєчасного та ефективного врегулювання конфліктних ситуацій на машинобудівних підприємствах.