E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

     10 червня відбулось друге засідання примирної комісії по вирішенню КТС(К) між найманими працівниками цеху ковальсько-пресового виробництва та адміністрацією АТ "Харківський підшипниковий завод" (АТ "ХАРП"), у якому взяла участь в.о. начальника відділення НСПП в Харківській області (Відділення) Г. Клочко.
    У ході засідання представники найманих працівників наголосили на необхідності виконання вимог, висунутих у КТС(К), щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати за листопад 2019 року–квітень 2020 року, а також своєчасності виплати поточної заробітної плати.
   Представники адміністрації повідомили про заходи, вжиті керівництвом АТ "ХАРП" з метою виконання вимог найманих працівників, та підкреслили, що на сьогодні погашено 43% від загальної величини боргу з заробітної плати працівникам цеху, зокрема за листопад-грудень 2019 року та січень 2020 року.
    Крім того у поточному місяці стабілізовано виплату заробітної плати працівникам цеху, яка здійснюватиметься двічі на місяць.
  Членами примирної комісії також розглянуто пропозиції найманих працівників цеху та адміністрації підприємства щодо створення графіку погашення заборгованості з виплати зарплати.
   Наступне засідання примирної комісії заплановано на 17 червня 2020 року.
   Фахівцями Відділення вживаються усі необхідні заходи щодо налагодження конструктивного діалогу між сторонами КТС(К) та сприяння його вирішенню.