E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

KIR10062020   05 червня відбулась узгоджувальна зустріч фахівців відділення НСПП в Кіровоградській області (Відділення) з В. Кучером, головою первинної профспілкової організації, уповноваженої представляти інтереси найманих працівників у колективному трудовому спорі (конфлікті) КТС(К)) між найманими працівниками та адміністрацією виробничого підрозділу служби воєнізованої охорони "Знам'янський загін воєнізованої охорони" регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Українська залізниця" міста Знам'янки Кіровоградської області (Загін).
     В. Кучер надав інформацію про виконання адміністрацією підприємства четвертої вимоги у КТС(К), що розглядалась на засіданні примирної комісії 14.04.2020, а саме: приведення чисельності працівників підрозділів Загону у відповідність до штатного розпису Загону та перегляду дислокації постів стрілецьких команд з охорони вантажів в бік збільшення чисельності постів в парках станцій. Так, станом на 01.03.2020 чисельність працівників підрозділів Загону практично приведена у відповідність до штатного розпису (фактично працює 981 особа з 985 по штатному розпису). Після закінчення карантину вакансії заповнятимуться за рахунок кадрового резерву, сформованого кадровою службою Загону. Крім того, у 2020 році внесено зміни в дислокацію постів в бік збільшення.
  Враховуючи вищезазначене, органом, уповноваженим представляти інтереси найманих працівників у КТС(К), прийнято рішення про зняття з реєстрації четвертої вимоги, у зв’язку з вирішенням.
    Рішення по виконанню двох інших вимог у КТС(К) прийматиметься органом, уповноваженим представляти інтереси найманих працівників у КТС(К), після отримання відповідної інформації від адміністрації.
  За результатами узгоджувальної зустрічі досягнуто домовленості щодо продовження переговорів між сторонами при посередництві Відділення, дотримуючись вимог законодавства про колективні трудові спори (конфлікти).