E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

З метою вирішення 4 колективних трудових спорів (конфліктів) у структурних підрозділах приватного підприємства "ЛТ-офіс", зареєстрованих НСПП у квітні 2020 року, з 21 по 24 квітня в режимі скап-зв'язку відбулись перші засідання примирних комісій з вирішення спорів у відділах оптової та роздрібної торгівлі, кур'єрському відділі та відділі з ремонту комп'ютерної техніки. У засіданнях комісій взяли участь сторони спорів та представники відділення НСПП у Миколаївській області (Відділення).

Розпочавши засідання, начальник Відділення О. Євченко роз'яснила порядок вирішення спору примирною комісією, ознайомила з регламентом її роботи, поінформувала про можливе обрання співголів засідання примирної комісії від сторони найманих працівників та окремо від сторони роботодавця.

За результатами засідань були прийняті відповідні рішення: 1) продовжити роботу примирних комісій; 2) стороні роботодавця до 04.05.2020 вжити заходів щодо ремонту пошкодженого електричного обладнання, яке використовується в роботі відділів, та систематичного прибирання приміщень відділів; 3) найближчим часом забезпечити працівників відділів засобами індивідуального захисту.