E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

17 березня за сприяння фахівців відділення НСПП в Житомирській області (Відділення) відбулось друге засідання примирної комісії по вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками та ФОП Кравчуком Олександром Миколайовичем, зареєстрованого НСПП 29.01.2020, у якому взяли участь роботодавець О. Кравчук та представник від найманих працівників І. Подоленюк.

Під час засідання обговорено стан виконання першої та другої вимог найманих працівників у КТС(К). О. Кравчук повідомив, що 10 березня вирішено першу вимогу найманих працівників, а саме: погашено заборгованість із виплати заробітної плати за грудень 2020 року. З 01 березня поточного року виплата заробітної плати працівникам здійснюється два рази на місяць: до 15 числа та до останнього числа місяця через проміжок часу, що не перевищує шістнадцять календарних днів.

Представник найманих працівників підтвердив інформацію про виконання першої та другої вимог найманих працівників.

За результатами роботи примирної комісії прийнято рішення щодо вирішення та зняття з реєстрації КТС(К) між найманими працівниками та ФОП Кравчуком Олександром Миколайовичем, у зв'язку з вирішенням першої та другої вимог найманих працівників. Ухваливши відповідне рішення, примирна комісія припинила свою роботу відповідно до вимог статті 9 Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".