E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

17 жовтня у відділенні НСПП у Волинській області (Відділення) відбулись узгоджувальні зустрічі заступника начальника Відділення Ю. Сиротенка зі сторонами колективних трудових спорів (конфліктів) ТОВ "Прайд-Інвест", а саме: керівником підприємства А. Самчуком, головами органів, уповноважених представляти інтереси найманих працівників бригад електромонтажників кабельних мереж – І. Абрамчуком, мулярів – О. Кузьмичом, паркетників – А. Матвійчуком.

Під час зустрічей розглянуто хід виконання вимог найманих працівників щодо безоплатного забезпечення спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту відповідно до статті 163 Кодексу законів про працю України.

Директор ТОВ "Прайд-Інвест" поінформував про фінансово-економічний стан підприємства. Також повідомив про безоплатне надання найманим працівникам бригад електромонтажників кабельних мереж, мулярів та паркетників спеціального одягу, взуття та інших засобів індивідуального захисту.

Крім того, учасниками зустрічей обговорено спільні заходи, які вживаються керівництвом та представниками трудового колективу з метою поліпшення стану соціально-трудових відносин на підприємстві.

А. Самчук запропонував зняти з реєстрації вимоги найманих працівників, у зв'язку з їх задоволенням. Представники найманих працівників підтвердили інформацію та погодилися із зняттям вимог з реєстрації.

За результатом узгоджувальних зустрічей сторони колективних трудових спорів (конфліктів) підписали угоди про вирішення вимог найманих працівників.

Підводячи підсумки зустрічей, Ю. Сиротенко висловив вдячність всім присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності докласти максимум зусиль для вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) найближчим часом.