E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

М. Адам, головний спеціаліст відділення НСПП в Львівській області

 

20.08.2019 у відділенні НСПП в Львівській області (Відділення) начальником Відділення Г. Оршак та заступником начальника Н. Карвацькою проведено узгоджувальну зустріч із представниками адміністрації ПрАТ "Миколаївцемент", а саме: новопризначеним головою правління Є. Полулєх, членом правління Ю. Кадубець та юрисконсультом А. Сорокою щодо вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками структурних підрозділів та адміністрацією ПрАТ "Миколаївцемент".

 

У вищезазначених КТС(К) найманими працівниками висунуто вимоги щодо забезпечення виконання положень колективного договору, зокрема в частині оплати праці.

Під час узгоджувальної зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин у ПрАТ "Миколаївцемент", вжиті та заплановані адміністрацією підприємства заходи для вирішення вимог найманих працівників.

Фахівцями Відділення надано роз’яснення вимог чинного законодавства з питань оплати праці та норм ст. 13 Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" щодо обов’язку адміністрації підприємства використати всі можливості для врегулювання КТС(К).

Крім того, працівниками Відділення акцентовано увагу представників адміністрації підприємства на необхідності забезпечення виконання рішення примирної комісії від 26.03.2019 в повному обсязі.

Відділення у взаємодії зі сторонами здійснюватиме контроль за станом виконання рішення примирної комісії з метою сприяння вирішенню КТС(К) на підприємстві.