E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

 

Ю. Сиротенко, в.о. начальника відділення НСПП у Волинській області

 

VOL1608201915 серпня 2019 року за сприяння відділення Національної служби посередництва і примирення у Волинській області відбулись засідання примирних комісій з вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) між найманими працівниками відділів водіїв, обслуговування автомобільної техніки, електриків та адміністрацією ТОВ "Інвест Прайд". У засіданнях взяв участь в.о. начальника Відділення Ю. Сиротенко.

Під час засідання представником Відділення роз’яснено послідовність розгляду і вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), завдання та функції примирної комісії, порядок проведення її засідань та прийняття рішень. Також присутніх ознайомлено з регламентом роботи примирної комісії та узгоджено інші організаційні питання.

Адміністрацією товариства підготовлено для розгляду власні пропозиції щодо виконання вимог найманих працівників та повідомлено про вжиті заходи, спрямовані на їх задоволення. Також поінформовано про фінансовий стан підприємства.

Члени примирних комісій обговорили можливі шляхи виконання вимог найманих працівників. По завершенню розгляду питань порядку денного дійшли згоди, що на наступне засідання примирних комісій, директор товариства І. Грисюк підготує рішення щодо виконання всіх вимог найманих працівників.

Підсумовуючи результати засідань, Ю. Сиротенко висловив вдячність за плідну співпрацю та наголосив на необхідності подальшої взаємодії сторін задля прискорення вирішення колективних трудових спорів (конфліктів).