E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Ю. Запорожченко, головний спеціаліст відділення НСПП в Миколаївській області

Mik07052019У ході узгоджувальної зустрічі по вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) в Дитячій музичній школі № 1 міста Миколаєва, зареєстрованого розпорядженням Національної служби посередництва і примирення від 22.01.2019, 24.04.2019 сторонами підписано угоду про утворення трудового арбітражу (далі – Угода).

 

До складу трудового арбітражу включено – Л. Бортновську, помічника голови профспілки працівників морського транспорту Миколаївського морського торговельного порту, трудового арбітра НСПП; В. Костика, голову Миколаївської обласної об'єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби, трудового арбітра НСПП; С. Начинову, голову Миколаївської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, трудового арбітра НСПП; а також депутатів Миколаївської міської ради С. Ісакова і Р. Філевського.

06 травня 2019 року за сприяння та участю представників відділення НСПП в Миколаївській області (далі – Відділення) відбулося перше засідання трудового арбітражу. Засідання відкрила начальник Відділення О. Євченко, яка ознайомила присутніх з регламентом роботи трудового арбітражу та зазначила, що відповідно до укладеної сторонами Угоди, рішення трудового арбітражу є обов'язковим для виконання.

У ході засідання трудового арбітражу прийнято рішення головуючим трудового арбітражу обрати В. Костика, секретарем – Л. Бортновську.

Відповідно до регламенту роботи було заслухано позиції сторін спору, аргументовано вимоги найманих працівників. Окрім цього, трудові арбітри висловили свої бачення вирішення даного спору.

        Трудові арбітри запросили від сторін додаткові документи, а також направили запит для отримання додаткових документів від управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. У зв'язку з цим, прийнято рішення наступне засідання трудового арбітражу провести 10.05.2019.