E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

Ю. Запорожченко, головний спеціаліст відділення НСПП в Миколаївській області

 

21 березня 2019 року за сприяння відділення НСПП у Миколаївській області (далі – Відділення), продовжила роботу примирна комісія з метою вирішення колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)) між найманими працівниками та адміністрацією Дитячої музичної школи № 1 міста Миколаєва, зареєстрованого НСПП у січні поточного року.

У роботі примирної комісії взяли участь представники Відділення та сторони спору.

Засідання примирної комісії відкрила начальник Відділення О. Євченко, яка зазначила, що попередньо проведено два засідання примирної комісії і дві узгоджувальні зустрічі зі сторонами КТС(К), у ході яких фахівцями Відділення надавались консультації щодо врегулювання розбіжностей.

У свою чергу, керівник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, С. Музикус зазначила, що трудовий колектив направляв звернення до Управління Держпраці у Миколаївській області та до Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області з метою проведення перевірки діяльності Дитячої музичної школи № 1. Управлінням Держпраці у Миколаївській області проводились відповідні перевірки.

Так як вимога, яка є предметом КТС(К), не вирішена, членами примирної комісії прийнято рішення – укласти угоду про утворення трудового арбітражу для вирішення зазначеного КТС(К).

Фахівцями Відділення надано роз'яснення щодо роботи трудового арбітражу.

У зв'язку з неприйняттям погодженого рішення, примирна комісія припинила свою роботу і прийняла рішення – передати вирішення вищезазначеного КТС(К) у Дитячій музичній школі № 1 на розгляд трудовому арбітражу.