E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

В. Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області 

 

 

VOL11.01.201910 січня 2019 року за сприяння відділення НСПП у Волинській області (далі – Відділення) відбулись засідання примирних комісій по вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) між найманими працівниками відділів охоронників, водіїв, автослюсарів та паркувальників фізичної особи-підприємця Москалюк Ольги Сергіївни (далі – ФОП Москалюк О.) та ФОП Москалюк О. 

Участь у роботі примирних комісій взяв начальник Відділення В. Демидюк, заступник начальника Ю. Сиротенко, О. Москалюк та голови представницьких органів найманих працівників.

На початку засідань примирних комісій В. Демидюк роз’яснив послідовність розгляду і вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) (далі – КТС(К)), завдання та функції примирної комісії, порядок проведення її засідань та прийняття рішень. Крім того, присутніх було ознайомлено з регламентом роботи примирної комісії та узгоджено організаційні питання.

Сторони примирних комісій обговорили можливі шляхи виконання вимог найманих працівників.

О. Москалюк ознайомила членів примирних комісій з фінансовим станом та запевнила, що зі сторони підприємця вживатимуться всі необхідні заходи щодо виконання вимог найманих працівників. Також вона погодилась, що висунуті вимоги є обґрунтованими відповідно до норм чинного законодавства, зокрема статей 72 та 54 Кодексу законів про працю України.

Після дослідження всіх матеріалів сторони КТС(К) одноголосно прийняли рішення про задоволення всіх вимог найманих працівників відділів в найближчий час.

У зв’язку з прийняттям погодженого рішення примирні комісії припинили свою роботу.

В. Демидюк, підсумовуючи, подякував всім присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності подальшої взаємодії сторін для прискорення вирішення КТС(К).