E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

І. Ситник, головний спеціаліст відділення НСПП в Кіровоградській області

Kir0511201802 листопада 2018 року начальник відділення НСПП в Кіровоградській області О. Крайносвіт взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери, які відбулися в приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації.

З привітальним словом та зі святковими побажаннями виступила заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Лобанова.

С. Лобанова зазначила складність роботи та відповідальність працівників соціальної сфери, пов’язаної з розв’язанням найгостріших, найболючіших проблем суспільства. Акцентувала увагу на тому, що спільним завданням органів влади та соціальних служб є забезпечення належних умов життя українців. Побажала всім присутнім міцного здоров’я, успіхів та натхнення.

По завершенню урочистих заходів, за сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди професійного свята кращих працівників соціальної сфери нагородили грамотами та подяками. Також, за вагомий внесок у розвиток правової культури серед учасників соціально-трудових відносин, розвиток соціального діалогу у державі, подяками НСПП відзначено начальників управлінь соціального захисту населення Олександрійської та Світловодської міських рад.

Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт за участю артистів Кіровоградської обласної філармонії.