E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

Н.Заікіна, головний спеціаліст відділення НСПП в Чернівецькій області

 

29 жовтня 2018 року відбулось чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат в м. Чернівці, у якому взяв участь начальник відділення НСПП в Чернівецькій області (далі – Відділення) І. Шпак. Головуючий комісії – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів В. Середюк.

Заступник директора, начальник управління з питань праці департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради І. Гресь поінформувала про стан заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах м. Чернівці.

Начальник відділу погашення боргу Чернівецького управління Головного управління державної фіскальної служби у Чернівецькій області – М. Бережнюк, виступив з інформацією про стан погашення заборгованості зі сплати податків та зборів та інших податкових платежів до бюджетів усіх рівнів, зокрема, зі сплати єдиного соціального внеску.

На засіданні комісії особливу увагу було приділено стану сплати окремих видів податків і податкових платежів підприємствами-боржниками та заслухано керівників підприємств, які поінформували про ситуацію на підприємствах та заходи, що застосовуються з метою погашення боргів. Комісія детально розглянула стан справ на кожному із підприємств-боржників.

Головуючий наголосив на необхідності забезпечення спільних дій всіх органів влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати та недопущення погіршення стану соціально-трудових відносин в трудових колективах міста.

За результатами засідання комісії начальником Відділення І. Шпаком було проведено робочу нараду, в ході якої було ретельно проаналізовано отримані матеріали з метою забезпечення своєчасного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях міста.