E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Мирошниченко, заступник начальника відділення НСПП в Херсонській області

Khe1309201812 вересня 2018 року у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації (далі – ХОДА) відбулося засідання круглого столу з питань розвитку будівельної галузі Херсонської області.

 

У заході взяли участь:голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України (далі – ДАБІ) О. Кудрявцев, голова ХОДА А. Гордєєв, народний депутат України С. Хлань, начальник відділення НСПП в Херсонській області (далі – Відділення) В. Бойко, представники структурних підрозділів ХОДА, органів місцевого самоврядування, будівельних підприємств, установ та організацій.

На початку заходу голова ХОДА А. Гордєєв повідомив про значну для Херсонщини подію – 6 вересня Президент України П. Порошенко підписав з норвезькими інвесторами договір про спорудження на території області вітроелектростанцій.

"Іноземні інвестиції будуть реалізовуватися неподалік від Автономної Республіки Крим – це наша енергозалежність й нові робочі місця", – наголосив А. Гордєєв.

Голова ДАБІ О. Кудрявцев поінформував учасників круглого столу про результати роботи центрального органу влади, зокрема, щодо налагодження комунікації та докорінних змін у системі надання дозвільних послуг. О. Кудрявцев запевнив присутніх на заході, що особисто тримає на контролі процес надходження іноземних інвестицій, оскільки саме розвиток будівельної галузі сприяє руху країни вперед.

Під час круглого столу представниками будівельних підприємств підіймалися питання стосовно чинного законодавства у будівельній галузі, роботи територіального підрозділу ДАБІ, процесів отримання дозвільної документації та запобігання плинності робочих кадрів.

Після закінчення заходу начальник Відділення В. Бойко зустрілась з керівником апарату ХОДА В. Клюцевським. На зустрічі оборювалися актуальні питання співпраці Відділення, ХОДА та її структурних підрозділів.