E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

ZA1109201811 вересня 2018 року відбувся V з'їзд Профспілки працівників вугільної промисловості України, у роботі якого взяли участь головний спеціаліст відділу аналітично-інформаційної роботи та прогнозування НСПП О. Кужіль та головний спеціаліст відділу правового забезпечення НСПП К. Засенко.

Під час роботи з'їзду розглядалися питання щодо стабілізації ситуації у вугільній галузі та погашення заборгованості із виплати заробітної плати шахтарям.

З доповіддю "Про роботу ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України за період з вересня 2013 року по вересень 2018 року" виступив Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України В. Турманов.

На з'їзді було відзначено, що діяльність ЦК Профспілки у звітному періоді була спрямована на виконання статутних та програмних завдань Профспілки за 2013-2018 роки, а також реалізацію критичних зауважень та пропозицій делегатів ІV з'їзду Профспілки щодо пріоритетних питань забезпечення правового та соціально-економічного захисту членів Профспілки.

У ході роботи з'їзду затверджено головні завдання Профспілки працівників вугільної промисловості України на 2018-2023 роки, а також звернення до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Парубія А.В. та Прем'єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо невідкладності вжиття ефективних заходів по вирішенню існуючих проблем вугільної промисловості.

Відділ аналітично-інформаційної роботи та прогнозування НСПП