E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

І.Ситник, головний спеціаліст НСПП в Кіровоградській області

Kir2205201818 травня 2018 року за ініціативою відділення НСПП в Кіровоградській області (далі – Відділення) відбулася зустріч О.Крайносвіт, начальника Відділення, та Л. Колесник, виконуючої обов’язки директора Кіровоградського обласного центру зайнятості, в ході якої було укладено Меморандум про співпрацю між Кіровоградським обласним центром зайнятості (далі – Центр зайнятості) та Відділенням.

 

Підписання Меморандуму відбулося в приміщенні Центру зайнятості, за участі С. Чубар, начальника юридичного відділу Центру зайнятості, та І. Ситник, головного спеціаліста Відділення.

Під час зустрічі О. Крайносвіт зазначила, що як Відділення так і Центр зайнятості реалізують свої повноваження у сфері захисту прав та інтересів громадян, а тому укладення Меморандуму має велике соціальне значення.

Л. Колесник зауважила, що Меморандум сприятиме ефективній взаємодії сторін та вжиттю спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин та сприяння здійсненню соціального діалогу в області.

У рамках укладеного Меморандуму сторони домовились про співпрацю у межах повноважень визначених законодавством, зокрема щодо розробки і реалізації право-просвітницьких програм, проведення спільних комунікативно-тренінгових та інших заходів, спрямованих на підвищення рівня правової освіти населення.