E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

О. Кротова, головний спеціаліст відділення НСПП в Полтавській області

Pol1204201810 квітня 2018 року при Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області відбулося чергове заняття постійно діючого семінару для працівників юридичних служб підприємств, установ, організацій, місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування м. Полтави та Полтавської області.

У рамках угоди про співпрацю між відділенням НСПП в Полтавській області (далі – Відділення) та Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області, відповідно до Програми проведення семінарських занять на 2017-2018 роки, на семінарі з лекцією виступила головний спеціаліст Відділення О. Кротова. Тема виступу: "Соціальний діалог – поняття, принципи, загальні критерії, сторони соціального діалогу та функції покладені на Національну службу посередництва і примирення". Лекція супроводжувалася мультимедійними слайдами, розробленими Відділенням.

Під час виступу було наголошено, що сучасна ситуація в Україні як соціально-економічна, так і політична передбачає необхідність узгодження інтересів різних соціальних груп та органів влади цивілізованим, безконфліктним шляхом. Тому формування механізмів поєднання різних суспільних інтересів з метою запобігання соціально-економічним потрясінням, зниження соціальної напруги та досягнення сприятливого соціального клімату в суспільстві передбачає один із напрямів розвитку України через механізм соціального діалогу.

На завершення О. Кротова відповіла на поставлені запитання.