E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

Б. Піроцький, головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області

 

14 грудня 2017 року відбулось засідання Новозаводської районної у місті Чернігові комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, інших соціальних виплат та контролю за ефективним використанням бюджетних коштів (далі – Комісія), в якому взяв участь головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області (далі – Відділення) Б. Піроцький.

На Комісії були розглянуті питання: про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати; єдиного соціального внеску; платежів до Пенсійного фонду на підприємствах району та виконання рішень Комісії.

На початку роботи Комісії, голова Новозаводської районної у місті Чернігові ради Т. Кузнецова-Молодчая, у своєму зверненні акцентувала увагу присутніх на те, що, незважаючи на відповідні заходи стосовно погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам, ситуація залишається складною.

Начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення райради Є. Федориніч поінформував присутніх про стан справ у трудових колективах найбільших боржників, а саме: ПАТ "Хімтекстильмаш", ПАТ "Облтеплокомуненерго", ДП "Чернігівторф" та ін.

У своєму виступі Б. Піроцький надав інформацію про роботу Відділення щодо динаміки стану соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях, які перебувають на обліку Відділення в системі запобігання виникненню КТС(К).

За результатами засідання Комісією прийнято рішення активізувати діяльність зацікавлених сторін соціального діалогу в напрямі недопущення порушень законодавства про працю.

Інформація про результати роботи Комісії доведена до працівників Відділення з метою її врахування під час моніторингу підприємств, установ, організацій, де ускладнення стану соціально-трудових відносин може призвести до виникнення КТС(К).