E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Б. Піроцький, головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області

12 жовтня 2017 року Б. Піроцький, головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області (далі − Відділення), взяв участь у засіданні Новозаводської районної у місті Чернігові комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, інших соціальних виплат та контролю за ефективним використанням бюджетних коштів (далі – Комісія), яке проходило під головуванням голови Новозаводської районної у місті Чернігові ради Т. Кузнецової-Молодчої.

На Комісії розглядались питання щодо:

– стану заборгованості із заробітної плати за 9 місяців 2017 року;

– сплати боргу до Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

– виконання рішень Комісії згідно зі встановленням строками.

Також були заслухані звіти керівників 4-х підприємств-боржників, а саме: ПАТ "Чернігівбуд", ПАТ "Будівельна компанія "Домобудівник", ТОВ "Ватес", ДП "Соціально-побутове управління" ПАТ "Чернігівоблбуд". Вони доповіли про стан виплати заробітної плати та хід виконання графіків погашення боргів із заробітної плати, проблеми підприємств та ймовірні джерела фінансування.

У результаті обговорення по кожному суб’єкту господарювання Комісію винесено протокольне рішення щодо строків погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Про чинники дестабілізації стану СТВ доповів головний спеціаліст Відділення Б. Піроцький.

За результатами засідання було прийнято рішення активізувати роботу у напрямі недопущення порушень законодавства про працю на підприємствах, в установах і організаціях району.

Інформацію про роботу Комісії доведено до працівників Відділення. Через наявність чинника дестабілізації на облік Відділення з метою запобігання виникненню КТС(К) взято стан СТВ на ДП "Соціально-побутове управління" ПАТ "Чернігівоблбуд".