E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

С. Паюк, головний спеціаліст відділення НСПП в Хмельницькій області

HM2609201623 вересня 2016 року за участі Міністра Кабінету Міністрів України О. Саєнка, під головуванням голови облдержадміністрації О. Корнійчука, відбулось розширене засідання колегії Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Колегія). На засіданні були присутні головаобласної ради М. Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад. У засіданні Колегії також взяла участь начальник відділення НСПП в Хмельницькій області (далі – Відділення) Т. Бабич.

Одним із основних питань порядку денного було обговорення основних проблем галузі житлово-комунального господарства, зокремапро стан охорони праці та заходи щодо його покращення на підприємствах ЖКГ області.

Під час доповіді, заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Г. Ващук наголосив на необхідності вдосконалення соціального діалогу між найманими працівниками і роботодавцями, об’єднання зусиль з метою надання правової підтримки в питаннях усунення дестабілізаційних чинників, які негативно впливають на стан соціально-трудових відносин на підприємствах житлово-комунального господарства.

За результатами обговорення ситуації, заплановані спільні заходи щодо покращення стану соціально-трудових відносин на комунальних підприємствах області.

Рішення Колегії обговорені на оперативній нараді працівників Відділення та використані для планування подальшої роботи з прогнозування виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння своєчасному їх вирішенню.