E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   04 серпня, в онлайн-режимі, відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Р. Примуша, у якому взяли участь начальник відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) Т. Бабич, представники територіальних органів виконавчої влади та керівники підприємств-боржників.
   Під час засідання розглянуто стан та перспективи погашення заборгованості із виплати заробітної плати на двох економічно активних підприємствах: ДП "Нігинський кар’єр" та ДП "Завод точної механіки".
   Директор ДП "Нігинський кар’єр" Я. Тітов повідомив, що станом на 01.08.2020 сума заборгованості з виплати заробітної плати склала 4,9 млн грн. Наразі вживаються заходи щодо відновлення дії спеціального дозволу на користування надрами.
   У свою чергу Т. Бабич поінформувала, що дане підприємство перебуває в системі запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), фахівцями Відділення вживаються відповідні заходи з метою врегулювання конфліктної ситуації у трудовому колективі.
    Директор ДП "Завод точної механіки" В. Дудко повідомив, що заборгованість у сумі 944,5 тис грн, яка виникла у липні поточного року, станом на 01.08.2020 погашена.
    За результатами засідання прийнято відповідні протокольні рішення, які обговорені на нараді з працівниками Відділення.