E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
     KHM100320205 березня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) Т. Бабич з головою Хмельницької облдержадміністрації Д. Габінетом з метою обговорення актуальних питань щодо шляхів поліпшення стану соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах, в установах та організаціях області, де упродовж 2019-2020 років спостерігалось їх ускладення між найманими працівниками та роботодавцями.
    Під час зустрічі було зазначено, що завдяки спільним зусиллям Відділення та суб’єктів сторін соціального діалогу, стан СТВ в області, у цілому, залишається стабільним. Незважаючи на виникнення на окремих підприємствах конфліктних ситуацій, вони вирішені виключно в конструктивному правовому руслі, а завчасне попередження проведення стихійних страйків та акцій соціального протесту дозволило уникнути ескалації конфліктних ситуацій в масштабах області.
     Крім того, Т. Бабич зазначила, що завдяки тісній взаємодії Відділення з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, об'єднаннями роботодавців, профспілок, вдалося врегулювати розбіжності між сторонами СТВ, зокрема у закладах освіти та охорони здоров'я, сфері державного управління області.
    Зі свого боку Д. Габінет наголосив, що лише завдяки спільним зусиллям сторін соціального діалогу є можливим відновлення розвитку провідних галузей промисловості області, що сприятиме підвищенню добробуту мешканців регіону.