E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

VOL1411201912 листопада у відділенні НСПП у Волинській області (Відділення) відбулась робоча зустріч працівників Відділення з головою первинної профспілкової організації працівників управління соціального захисту населення Маневицької райдержадміністрації А. Хітько та заступником начальника управління соціального захисту населення Н. Болда, під час якої обговорено напружену ситуацію, яка склалась в колективі управління.
   Зростання рівня соціального напруження в управлінні соціального захисту населення Маневицької РДА сталось у зв'язку з повідомленням про скорочення чисельності працівників.
  Голова первинної профспілкової організації працівників управління соціальної захисту населення письмово звернулась до Відділення за сприянням у врегулюванні конфліктної ситуації та зменшенні рівня соціального напруження у трудовому колективі.
    Начальник ВідділенняВ.Демидюк поінформував про порядок вступу у колективний трудовий спір (конфлікт) відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", ознайомив з порядком формування вимог найманих працівників та визначення їх представницького органу.
  В. Демидюк наголосив на важливості співпраці з метою забезпечення конструктивного діалогу між сторонами соціально-трудових відносин (СТВ) та вирішення проблемних питань. Крім того, зазначив, що фахівці Відділення й надалі здійснюватимуть моніторинг стану СТВ в установі та надаватимуть консультації сторонам СТВ задля вирішення розбіжностей між ними у правому руслі.
    По завершенню зустрічі голова профспілки та заступник начальника управління соціального захисту населення висловили вдячність працівникам Відділення за проведену роз’яснювальну роботу.