E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

ODE3110201930 жовтня у приміщенні Одеської обласної державної адміністрації відбулось засідання Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради, у якому взяли участь начальник відділення НСПП в Одеській області (Відділення) О. Шрамков та завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування К. Бадьон.

До складу Ради увійшли представники органів виконавчої влади, Об'єднання організації роботодавців та Федерації профспілок Одеської області.

На засіданні обговорено питання надання безоплатної правової допомоги громадянам, стан реформування галузі охорони здоров'я та стан проведення адміністративної реформи в Одеській області.

По закінченні заходу О. Шрамковим проведено переговори з заступником Одеської ОДА В. Свічинським, головою Одеської обласної організації роботодавців Ю. Шендоровським та головою Федерації профспілок Одеської області В .Буратинським.

Сторонами обговорено план проведення спільних заходів щодо поліпшення стану соціально-трудових відносин на підприємствах, які перебувають на обліку Відділення у системі запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та у Базі даних підприємств, що відзначаються підвищеним рівнем конфліктогенності.