E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

28 жовтня 2019 року в приміщенні Ужгородської міської ради відбулось чергове засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплат заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу (Комісія), під керівництвом директора департаменту соціального захисту населення Ужгородської міської ради А. Біксея, у якому взяла участь провідний спеціаліст відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) О. Воловар.

У ході засідання розглянуто питання щодо своєчасності виплати заробітної плати, погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, в організаціях, установах та дотримання роботодавцями гарантій виплати мінімальної заробітної плати у місті Ужгороді.

Станом на 21 жовтня 2019 року заборгованість на економічно активних підприємствах міста Ужгорода відсутня.

У ході засідання заслухано керівника ДП "Закарпатський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" С. Бокшу, яка доповіла про повне погашення заборгованості із виплати заробітної плати. Дана інформація відповідає оперативним статистичним даним, отриманим від Головного управління статистики в Закарпатській області станом на 01 жовтня 2019 року.

О. Воловар повідомила про зняття з обліку Відділення конфліктної ситуації на даному підприємстві, де фахівцями Відділення здійснювались заходи щодо запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) з березня 2016 року.

        Заслухавши звіти та повідомлення доповідачів, головою Комісії надані відповідні доручення. Також наголошено на необхідності постійного моніторингу стану соціально-трудових відносин з метою недопущення проведення акцій соціального протесту.