E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

21 серпня відбулось засідання Деснянської районної у місті Чернігові комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат (Комісія), в якому взяла участь головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області (Відділення) Ю. Кирієнко.

Засідання розпочав голова Деснянської районної у місті Чернігові ради В. Грецький, який наголосив, що, незважаючи на вжиті заходи щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах району, станом на 01.08.2019 сума боргу склала майже 4,1 млн грн. В порівнянні з початком року сума заборгованості зменшилась на 19,2%.

Найбільша частина боргу припадає на підприємства приватної форми власності, зокрема ПрАТ "Чернігівський завод радіоприладів" (майже 86%), де Національною службою посередництва і примирення зареєстровано колективний трудовий спір (конфлікт) (КТС(К)).

Фахівець Відділення Ю. Кирієнко поінформувала присутніх про стан вирішення КТС(К)) на підприємстві.

Члени Комісії заслухали доповіді керівників Чернігівської філії ДП "Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут "НДІпроектреконструкція" (перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню КТС(К)) та ПП "Белтранснафта", зокрема щодо стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

По завершенню заходу розглянуто пропозиції В. Грецького щодо питань наступного засідання Комісії.

Інформацію, отриману під час засідання Комісії, доведено до відома фахівців Відділення з метою врахування при здійсненні моніторингу підприємств, установ, організацій Чернігівщини.