E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Vin0608201905 серпня 2019 року відбулась узгоджувальна зустріч, із виїздом на підприємство, за участі членів обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, начальника відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б. Мусієнка з керівником ДП "Теплокомуненерго МАЯК" ПАТ "Вінницький завод "МАЯК" м. Вінниця (ДП "ТКЕ МАЯК")О.Федоровим. На зустрічі також були присутні представники відділу праці та соціально-трудових відносин Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації, Управління Держпраці у Вінницькій області.

У ході зустрічі було з’ясовано, що заборгованість із виплати заробітної плати виникла у зв’язку із заборгованістю КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" перед ДП "ТКЕ МАЯК". Учасники зустрічі обговорили із керівником підприємства ДП "ТКЕ МАЯК" виконання графіка погашення заборгованості із заробітної плати, яка станом на 01.07.2019 становила 404,9 тис грн.

Робочою групою вирішено підготувати спільне звернення до Вінницької міської ради щодо сприяння у вирішенні даної конфліктної ситуації з метою відновлення порушених трудових прав найманих працівників.

Б. Мусієнко надав консультації щодо шляхів усунення розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин з метою недопущення виникнення некерованих акцій соціального протесту та запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту).

По завершенню зустрічі було досягнуто домовленості про співпрацю та взаємне оперативне інформування. Відділення буде і надалі сприяти врегулюванню конфліктної ситуації.