E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

18 липня 2019 року у приміщенні Запорізької обласної ради профспілок відбулась робоча нарада начальника відділення НСПП в Запорізькій області С. Четвертака з головою Запорізької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України В. Сєдовим та її членами.

На початку зустрічі начальник Відділення привітав членів Профспілки з професійним святом – Днем металурга та поінформував про результати роботи Відділення за І півріччя 2019 року, зокрема, щодо стабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах області, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх вирішенню.

У свою чергу В. Сєдов повідомив про результати діяльності обкому Профспілки та зазначив, що незважаючи на складний фінансово-економічний стан, металургійний комплекс в Запорізькій області в цілому працює стабільно.

С. Четвертак зосередив увагу на погіршені стану соціально-трудових відносин у ПАТ "Інститут титану". Конфліктну ситуацію взято на облік Відділення з метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту).

Учасники наради наголосили на необхідності запрошення керівника товариства до відомчої комісії Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької ОДА, з метою отримання пояснень щодо виникнення заборгованості із виплати заробітної плати та визначення шляхів її погашення.

По завершенню наради сторони акцентували на важливості взаємного оперативного інформування про стан соціально-трудових відносин на металургійних підприємствах області. Домовились і в подальшому активно сприяти реалізації соціально-економічних прав найманих працівників.