E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Клепач, головний спеціаліст відділення НСПП в Запорізькій області

 

20 березня 2019 року в приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району відбулось засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат (далі – Комісія), в якому взяла участь головний спеціаліст відділення НСПП в Запорізькій області (далі – Відділення) М. Пель.

Захід відбувся під головуванням заступника голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району М. Крайнього.

Відповідно до порядку денного були розглянуті питання: про організацію роботи щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах району, про організацію роботи щодо погашення заборгованості з ЄСВ, обов'язкових платежів до Пенсійного фонду на підприємствах Вознесенівського району міста Запоріжжя.

На засідання Комісії були запрошені керівники підприємств, що мають заборгованість із виплати заробітної плати: ПАТ "Спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство "Символ", ПАТ "Запорізькій виробничий алюмінієвий комбінат", ПАТ "Запоріжжяобленерго", КП "Облводоканал" Запорізької обласної ради, які доповіли про причини виникнення заборгованості із виплати заробітної плати, вжиті заходи щодо її ліквідації та прогноз щодо повного погашення боргів.

Під час обговорення ситуації у ПАТ "Запоріжжяобленерго" М. Пель. зазначила, що на сьогодні стан соціально-трудових відносин на підприємстві стабілізувався, завдяки виплаті поточної заробітної плати та ліквідації боргів працюючим.

По завершенню заходу у Відділенні були обговорені результати розглянутих на засіданні питань для врахування їх при проведенні моніторингу стану соціально-трудових відносин, та було прийнято рішення взяти на облік Відділення в систему запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) стан соціально-трудових відносин КП "Облводоканал" Запорізької обласної ради.